Sweatshirt Kombin Önerileri - PΛSΛGE

Sweatshirt Kombin Önerileri

Rahat giymeyi sevenlerin çok sevdiği sweatshirtler, son yıllarda farklı kombinlerle cool görünmenin en önemli parçalarından biri haline geldi.


Sweatshirtler son yılların en moda parçalarından biri. Rahatlık ve zarafeti bir araya getiren bu göz alıcı parça, son dönemdeki farklı giyim trendlerine kolaylıkla uyum sağlamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Farklı kesimleri ve farklı desenleri ile her sezon stil değiştiren sweatshirtler, her ortama uygun olduğu için kolayca kombinlenebiliyor.


  •  Günlük hayatınızda sadece sweatshirt ve spor kıyafetler giyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Şık bir sweatshirt ile ofiste şık görünebilirsiniz. Özellikle bol omuzlu bir sweatshirt ile kalem etek kombinleyebilirsiniz.
  •  Dar kazaklar, havalı bir görünüm eklemek için farklı ceket stilleriyle eşleştirilebilir. Ekose ve çizgili ceketler ve düz kazaklar tarzınıza farklı bir hava katabilir.
  • Sweatshirt'ü kolej stiliyle eşleştirmek için gömleği bol bir sweatshirt'ün içine giyin. Bunun gibi bir şeyin üzerine bomber ceket giyerek tarzınızı tamamlayın.
  • Süveterinize farklı bir yorum katmak için bir kazak seçebilirsiniz. Kapüşonlu sweatshirtler havalı ve sportif görünmenize yardımcı olur. Sportif tarzınızı tamamlamak için bu sweatshirt'ü kot pantolon ve tozluklarla kombinleyin.
  •  Sofistike bir stil için sweatshirt'ün beline vintage kemeri bağlayın ve oversize sweatshirt stilinize zarif bir dokunuş katın. Görünümünüzü skinny bir etek veya erkek arkadaşı kot pantolon ile tamamlayın.
  • Logolu ve rozetli sweatshirtler yılın en popüler parçalarından. Rozetli bir sweatshirt, havalı sokak stili için büyük boy kot pantolonlarla birleştirilmiştir.
  •  Kısa bir kazak ile yüksek belli bir kot pantolon veya yüksek belli bir etek, tarzınıza cesur bir dokunuş katabilir.

yorum Yap

Lütfen yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayın.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.