Oversize Giyim Nasıl Kombinlenir? - PΛSΛGE

Oversize Giyim Nasıl Kombinlenir?

Oversize giyim özellikle son yıllarda çok popüler bir şekilde gerçekleşen tarzlardan biridir. Doğru bir şekilde kombin yapılır ise son derece cool ve tarz bir görünüm elde etmeniz mümkün hale gelir. Son yıllarda çok sık tercih edilen bu tarz, 80'ler ile 90'lar arasında da çok fazla tercih edilmiştir. Hem havalı hem de rahat olmanıza yardımcı olan bu tarz hem erkek hem de kadınların tercih ettiği bir giyim stilidir. Bazı noktalarda dikkat edilmez ise havalı bir görünüm söz konusu olmaz. Peki, oversize giyim nasıl kombinlenir?

Oversize Giyinerek Nasıl Cool Görünürüm?

Cool ve rahat bir görünüm elde etmek isteyen kişiler genel olarak oversize tarzında olan kıyafetleri tercih ederler. Bu kıyafetlerin tercih edilmesi ile birlikte uyumlu görünmesi de son derece etkilidir. Uyumlu kıyafetler giymek fiziksel özelliklerle de önemlidir. Uzun boylu olan ve zayıf kişiler oversize giyim ile hem şık hem de tarz bir görünüm elde edebilirler. Etkili bir tarz oluşturmak adına pek çok kişinin yaptığı oversize stillere dikkatli bir şekilde bakmak gerekir.

Oversize Sweatshirt’ler En Büyük Rahatlık

Oversize giyimin en önemli noktalarından biri sweatshirt olmaktadır. Doğru bir sweatshirt seçimi ile oversize tarzı en doğru şekilde ortaya koymak mümkün olur. Hem erkek hem de kadınlar için özel sweat modelleri mevcuttur.

Renk ve model bakımından değişiklik gösteren bu tarz kıyafetler doğru bir şekilde tercih edilir çok ciddi bir rahatlık sağlar. Rahat giyime yönelim gösteren kişiler için oversize giyim tarzı son derece etkili olur. Eşofman ve pantolonlar ile kombin yapıldığı zaman da hem tarz hem de cool bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Oversize Sweatshirt

Oversize Cool’luğu İçin Tüyolar

Oversize cool bir görünüm açısından son derece etkili bir özellik sağlar. En doğru şekilde yapılması sağlanır ise havalı görünmeniz mümkün hale gelir. Cool görünüm için oversize giyimde şu gibi tüyolara dikkat etmeniz gerekir;

  • Oversize pantolon tercihinde kadınların bel kısmının tam olarak oturması gerekir.
  • Sweat ve tişört tercihinde geniş olan ve uzun olan modelleri tercih etmeniz önerilir.
  • Üst kısmı oversize tercih eden kişilerin altına streç, tayt formunda olan kıyafetleri tercih etmesi gerekir.
  • Overisize giyimde boyun önemi büyüktür. Vücut yapısına uygun olacak şekilde giyinmeniz gerekir.

Oversize giyimde bu gibi konulara dikkat edilir ise tarzınızı en iyi şekilde dışa yansıtma imkanınız mümkündür. Mağazalarda bu giyime uygun olacak pek çok kıyafet seçeneği bulunur.

Erkeklerde Oversize Giyim

Erkeklerde oversize giyim çok yaygın bir şekilde tercih edilen giyimlerdendir. Erkekler için özel olarak üretilmiş olan gömlek ya da swetshirt modelleri son derece tarz bir görünüm elde etmenizi sağlar. Pek çok kişide tercih edilen bu kıyafetler uzun süredir süregelen bir tarzdır. Erkeklerin alt kıyafet olarak da geniş modellere yönelim göstermesi gerekir.

Takım olacak şekilde formları da mevcuttur. Bu şekilde takım olarak tercih edilmesi kombin konusunda da kolaylık imkanı sağlar. Geniş kıyafetler ve ceketler ile kombin yapılmaktadır. Erkekler için oversize model mont modelleri de çok fazla ön plana çıkar. Erkekler bu şekilde çok tarz ve rahat bir görünüm meydana çıkar.

Kadınlarda Oversize Giyim

Kadınlar için de oversize giyim çok sık tercih edilir. Birbirinden farklı tarzda kıyafet seçeneği söz konusudur. Özellikle kadınların tarz görünüm elde edilmesini sağlamak adına bu giyim çok önemli bir konudur. Kombin esnasında kişinin kendi vücut yapısına en uygun olan kıyafetleri tercih etmesi gerekir.

Doğru kombin yapıldığı zaman kadınların son derece cool bir görünüm elde etmesi mümkün olur. Oversize giyim esnasında ceketler ve geniş pantolonlar doğru bir şekilde kombin yapıldığı zaman hem günümüzü yansıtan hem de vintage bir görünüm elde edilmiş olur. Özellikle son yıllarda kadınlarda bu giyim tarzını çok sık görme imkanı sunar.

Oversize Giyim Parçaları

Oversize giyimde önemli parçalar vardır. Bu parçaların tercih edilmesi esnasında kişinin vücut yapısına uygun olan modelleri ön plana çıkarmak gerekir. Geniş kıyafetler olarak adlandırılan oversize giyim ürünleri hem alışveriş merkezleri hem internet sitelerinde satın alma imkanı söz konusu olur.

Kazakların geniş ve oversize olarak tercih edilmesi kış aylarında çok daha havalı bir görünüm elde edilmesini sağlar. Giyilen kıyafetler hem kadın hem de erkekler için kullanılabilir olması daha avantajlı olur. Son yıllarda pek çok kişi bu kıyafetleri tercih ederler. Dar kıyafetler çok eski yıllarda tercih edilse de şimdilerde daha çok geniş kıyafetler tercih edilir.

yorum Yap

Lütfen yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayın.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.